Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
100 gramų | ruginės duonos (2 riekelių) | |
5 litrai | vandens | |
1 kilogramas | kiaulės kojų | |
1 kilogramas | kiaulienos karkos | |
500 gramų | kiaulės ausų | |
500 gramų | morkų | |
500 gramų | svogūnų | |
200 gramų | česnako | |
30 gramų | petražolių | |
10 gramų | juodųjų pipirų | |
5 gramai | lauro lapų | |
5 gramai | rozmarino | |
pagal skonį | druskos | |
Salotoms: | ||
50 gramų | raudongūžių kopūstų | |
10 gramų | jogurto | |
10 gramų | varškės kremas | |
10 gramų | krienų | |
Užpilui: | ||
200 gramų | saulėgrąžų aliejaus | |
60 gramų | kiaušinių trynių | |
50 gramų | vasabi | |
40 gramų | obuolių acto | |
20 gramų | dižono garstyčių | |
pagal skonį | druskos | |
Patiekiant: | ||
50 gramų | marinuotų svogūnėlių (raudonų) | |
20 gramų | marinuotų agurkų | |
5 gramai | sezamų aliejaus | |
1 šakelė | krapų |