Rudonų apelisinų ir špinatų salotos

AUTORIUS:
Anele
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Rudonų apelisinų ir špinatų salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 skiltelės česnako
2 v. š. balzaminio acto
1 apelisino žievelė
100 ml šviežiai spaustų apelisino sulčių
2 raudoni apelisinai
3 v. š. alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis druskos
100 špinatų
2 v. š. kepintų riešutų
100 g mėlyno sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenėlį supilti actą ir česnaką. Laikyti apie 20 min. Sudėti apelisino žievelę, supilti apelisinų sultis. Pridėti druskos, supilti aliejų. Apelisiną supjaustyti nuimant visą odelę.
Sudėti visus ingredientus į dubenėlį, užpilti padažu.
AUTORIUS: Anele
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital