Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g bulvių
500 g veršienos gabaliukų
350 g grybų
juodieji pipirai
prieskoniai mėsai
prieskoniai bulvėms
2 šaukštai aliejaus
25 g margarino
1,5 stiklinės pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus apvirti ir pakepinti ant margarino. Mėsą supjaustyti gabaliukais, paskaninti prieskoniais, pipiriukais, druska ir apkepti ant aliejaus. Bulves supjaustyti riekelėm, paskaninti prieskoniais ir druska. Bulves įdėti į gilų kepimo indą, įpilti truputėlį aliejaus, pieno, kad apsemtų daugiau nei pusę bulvių. Uždėti pakepintą mėsą, ant jos dėti pakepintus grybus. Viską uždengti dangčiu, arba folija ir kepti orkaitėje apie 40 min. Prieš baigiant kepti nuimkite dangtį. Iškeptą dar galite pusvalandžiui palikti orkaitėje.