Raugintų kopūstų troškinys su mėsa estiškai

AUTORIUS:
Jadvyga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Estiškas raugintų kopūstų troškinys su mėsa
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai sotus, lietuviškam skoniu artimas estiškas troškinys Mulgi kapsad - "kapsad" reiškia "kopūstus", o Mulgimaa yra Estijos regionas. Labai sotus, lietuviškam skoniu artimas estiškas troškinys Mulgi kapsad - "kapsad" reiškia "kopūstus", o Mulgimaa yra Estijos regionas. Jadvyga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas raugintų kopūstų
600 gramų kiaulienos (riebesnės)
450 mililitrų vandens
200 gramų perlinių kruopų
2 šaukštai aliejaus
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulieną supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais. Pagardinti druska ir pipirais. Apkepinti įkaitintame aliejuje.
2.
Į puodą sudėti raugintus kopūstus, pabarstyti perlinėmis kruopomis. Pagardinti druska ir pipirais. Išdėlioti mėsos gabalėlius. Užpilti vandeniu, dėti lauro lapus.
3.
Puodą įkaitinti, kol ims virsnoti, uždengti ir troškinti apie 1 - 1.5 valandos, kol mėsa, kopūstai ir perlinės kruopos visiškai suminkštės. Galima troškinti ir orkaitėje - karščiui atsparų indą uždengti dančiu ar folija ir troškinti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą, troškinimo pabaigoje nudengti ir leisti mėsai šiek tiek apskrusti.
AUTORIUS: Jadvyga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital