Raudona mišrainė

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 85)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 85)
Raudona mišrainė
Redakcijos nuomonė: Tikra klasikinio vaikystės skonio mišrainė. Be jos mes neįsivaizduojame nei vienų Kūčių. Žinoma, tradicijos kiekvienoje šeimoje gali būti šiek tiek skirtingos, tad galite Tikra klasikinio vaikystės skonio mišrainė. Be jos mes neįsivaizduojame nei vienų Kūčių. Žinoma, tradicijos kiekvienoje šeimoje gali būti šiek tiek skirtingos, tad galite receptą koreguoti drąsiai, pritaikydami savo skoniui. Jeigu norisi, galite pridėti šviežių arba šiek tiek pakepintų svogūnų. Jeigu norisi, bulvių galite nedėti visai. Jeigu norisi rūgščiau, vietoje marinuotų agurkų galite dėti raugintus agurkus. O jeigu gaminsite ne Kūčių stalui, vietoje aliejaus galite drąsiai mišrainę skaninti majonezu arba grietine arba graikišku jogurtu, paskanintu truputėliu garstyčių. Tad duokite laisvę fantazijai bei prisiminimams ir ši mišrainė savo skoniu jus tikrai nudžiugins! (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai burokėlių (didesnių)
4 vienetai marinuotų agurkų
2 vienetai bulvių
2 stiklinės pupelių (virtų)
šiek tiek alyvuogių aliejaus (arba kito mėgiamo aliejaus)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves ir burokėlius išvirkite. Virkite neluptus (tiesiog labai gerai nuplautus), o nulupkite jau išvirusius ir atvėsusius, taip išsaugosite daugiau skonio. Juos virkite atskirai vienus nuo kitų, nes burokėliai nudažys bulves. Leiskite atvėsti (arba galite išsivirti iš vakaro).
2.
Visas daržoves supjaustykite kubeliais, suberkite pupeles ir paskaninkite druska bei pipirais. Užpilkite alyvuogių aliejumi (ar kitu mėgiamu aliejumi), išmaišykite ir skanaukite :-)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Karolina
2016-11-28 17:33
Aš šitą Kūčioms visada darau, labai skani. Kartais ir Velykoms ją gaminu, tik įdedu majonezo tada :) ATSAKYTI
Jolanta
2010-03-11 19:29
MAN ŠI MIŠRAINĖ LABAI SKANI IR DAR JI MAN PRIMENA MOČIUTĘ,KURI LABAI SKANIAI RUOŠDAVO.TIK VIETOJ AGURKŲ JI DĖDAVO RAUGINTŲ KOPŪSTŲ.PASAKIŠKAI SKANU. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital