Rafaelo keksiukai

AUTORIUS:
Miglė Bagočiūnaitė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Rafaelo keksiukai
Rafaelo keksiukai
Rafaelo keksiukai
Autorius apie receptą: Tai vieni iš tobuliausiai tinkančių desertų šaltą žiemos vakarą prie karšto šokolado puodelio. Visus žiemos vakarus paverčiantis tokiais jaukiais kaip ir filmuose: Tai vieni iš tobuliausiai tinkančių desertų šaltą žiemos vakarą prie karšto šokolado puodelio. Visus žiemos vakarus paverčiantis tokiais jaukiais kaip ir filmuose: židinys, karštas gėrimas, kailinis pledukas ant kelių, mylimasis ir tobulas desertas. Kas gali būti geriau? (...daugiau) Miglė Bagočiūnaitė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
250 gramų kondensuoto pieno, saldinto
4 vienetai kiaušinių
220 gramų sviesto (tirpinto)
200 gramų kvietinių miltų
100 gramų cukraus
60 gramų kokoso drožlių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis vanilės esencijos
Papuošimui:
50 gramų balto šokolado
40 gramų migdolų (smulkintų)
3 vienetai raffaello saldainių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tirpintą sviestą išsukti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, kokosų drožlėmis ir kondensuotu pienu iki purios masės.
2.
Suberti miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišyti. Įmušti kiaušinius, įpilu šlakeli vanilės esencijos ir viską gerai išsukti iki purumo.
3.
Keksiukus kepiau metalinėje jų formoje (6vnt.) 180°C apie 40 minučių.
4.
Kol keksiukai kepa, išsitirpinu baltą šokoladą su migdolais ant karšto vandens, (jei šokoladas be migdolų viduje, sumetu saujelę paprastų kapotų migdolų). Iškepusius ir truputį atvėsusius keksiukus apipilu baltu paruoštu šokoladu su migdolais ir papildomai apibarstau plonais migdolų lakšteliais.
5.
Rafaelo saldainius atsargiai perjaunu per pusę ir papuošiu keksiukų viršūnes. Keksiukų dugneliai būna susitepę netekėjusiu šokoladu, tad juos išmirkau kokosų drožlėse, kad neliptų. Patiekiu su karštu šokoladu, nes patys keksiukai tikrai nėra ypatingai saldūs :) SKANAUS!
AUTORIUS: Miglė Bagočiūnaitė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital