Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
100 g sviesto
100 g cukraus
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
200 g miltų
2 kiaušiniai
Įdarui:
200 g grietinės
80 g cukraus
400 g rabarbarų
50 g migdolų drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Sviestą išsukame su cukrumi ir kiaušinių tryniais iki purios masės. Suberiame miltų ir kepimo miltelių mišinį, išminkome tešlą. Ją dedame į kepimo formą (kraštus padarome aukštesnius).
Nuplauname ir nulupame rabarbarus, nusausiname ir supjaustome gabaliukais. Juos išdėliojame ant tešlos. Užpilame grietinės ir cukraus mišiniu. Apibarstome migdolų drožlėmis.
Kepame 180 C laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių.