Ispaniškas rikotos sūrio apkepas "Quesada Pasiega"

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Ispaniškas rikotos sūrio apkepas "Quesada Pasiega"
Ispaniškas rikotos sūrio apkepas "Quesada Pasiega"
Ispaniškas rikotos sūrio apkepas "Quesada Pasiega"
Ispaniškas rikotos sūrio apkepas "Quesada Pasiega"
Autorius apie receptą: Šis rikotos sūrio apkepas, tai tarsi tvirtas pudingas, kurį galima patiekti su mėgstamu džemu, uogomis, vaisias ar kitais mėgstamais priedais. Apkepas valgomas tiek karštas, Šis rikotos sūrio apkepas, tai tarsi tvirtas pudingas, kurį galima patiekti su mėgstamu džemu, uogomis, vaisias ar kitais mėgstamais priedais. Apkepas valgomas tiek karštas, tiek šaltas, bet man asmeniškai apkepas skaniausias dar karštas, kuomet apkepo krašteliai traškūs. Be to, šis apkepas gali būti labai puikus ir įdomus desertas šventiniam stalui – apkepą galite supjaustyti mažais kvadratėliais, ant viršaus mediniu pagaliuku įsmeigti braškę, gervuogę ar kitą uogą ir voila – paprastas ir greitas desertas ant Jūsų stalo. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 stiklinės pieno
1 stiklinė miltų
200 gramų rikotos sūrio
2 vienetai kiaušinių
2/3 stiklinės cukraus
70 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 šaukštelis citrinos žievelės (smulkiai tarkuotos)
1 šaukštelis vanilės ekstrakto (arba vanilinio cukraus)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Orkaitę įkaitiname iki 180 C.
2.
Viename dubenyje išsukame sviestą ir cukrų elektriniu plakikliu (plakame ~3 min), tada vieną po kito įmušame kiaušinius ir įmaišome vanilės ekstraktą bei druską. Į tešlą sudedame rikotos sūrį ir gerai išplakame. Supilame pieną, išmaišome.
3.
Į tešlą pamažu įsijojame miltus ir maišome, kol nelieka gumulėlių. Pabaigoje įmaišome citrinos žievelę.
4.
Kepimo indą ištepame sviestu. Aš kepiau stačiakampėje, stiklinėje kepimo formoje (~13 cm x 23 cm). Tešlą supilame į kepimo indą, išlyginame paviršių ir kepame įkaitintoje orkaitėje ~40 min. Ar apkepas iškepęs patikriname mediniu dantų krapštuku – jei ištraukus iš apkepo krapštukas švarus, tuomet apkepas iškepęs, jei ne – kepkite šiek tiek ilgiau. Iškepusį pyragą išimame iš orkaitės ir paliekame pravėsti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital