Pyragėliai ant pagaliukų Popsiukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 13
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pyragėliai ant pagaliukų Popsiukai
Pyragėliai ant pagaliukų Popsiukai
Pyragėliai ant pagaliukų Popsiukai
Pyragėliai ant pagaliukų Popsiukai
Autorius apie receptą: Jeigu norite sužavėti ir nustebinti vaikus jų šventėse – gaminkite pospsiukus. Jų puokštė tikrai atrodo įspūdingai. Žinoma darbo nemažai, bet jeigu viską Jeigu norite sužavėti ir nustebinti vaikus jų šventėse – gaminkite pospsiukus. Jų puokštė tikrai atrodo įspūdingai. Žinoma darbo nemažai, bet jeigu viską susiplanuosite protingai tikrai nereiks verstis per galvą. Ir tiesa, negalvokite, kad puošti popsiukus yra sudėtinga. Tikrai ne. Nes būtent šiuos nuotraukoje gražuolius puošė mano dukrytės, kurioms šešeri ir vienuolika. Tad tik padrąsinu ir sakau, popsiukus pagaminti gali visi. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 13
Biskvitui:
170 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
120 mililitrų pieno
150 gramų cukraus
110 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
100 gramų cukraus pudros
60 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Papuošimui:
pagal poreikį pabarstukų
pagal skonį šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pirmiausiai iškepame biskvitą. Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi. Po vieną įmušame kiaušinius, kaskart gerai išplakant. Suberiame vanilinį cukrų, įpilame pieno ir masę išmaišome. Įsijojame mitus ir kepimo miltelius. Tešlą pilame į kepimo formą.
2.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.
3.
Iškepusį biskvitą atvėsiname ir susmulkiname iki trupinių.
4.
Sviestiniam kremui išplakame sviestą su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi iki purumo.
5.
Sviestinį kremą sudedame į trupinius. Drėgnomis rankomis formuojame rutuliukus ir dedame į šaldytuvą stingti.
6.
Garų vonelėje ištirpiname 30 g šokolado. Pagaliuką merkiame į šokoladą ir smeigiame į popsiuką. Dedame vėl į šaldytuvą sutvirtėti.
7.
Garų vonelėje ištirpiname šokoladą ir merkiame visą popsiuką, nuvarviname šokolado perteklių, barstome pabarstukais ir dedame atgal į šaldytuvą. Jeigu neturite specialių stovų popsiukams gaminti, puikiai tiks juos smeigti į putą ar statyti į stiklinaites pripildytas kruopų ar pupelių. Taip puošiame visus popsiukus su norimu šokoladu. Mes puošiame ir su baltu, ir su pienišku, ir su juoduoju šokoladu. Kiekvienam pagal skonį. Geriausia popsiukus valgyti jau kitą dieną.
Patarimai:
Dažniausiai popsiukus gaminu per 2 – 3 dienas. Pirmą dieną iškepu biskvitą. Jį atvėsinu, tada susmulkinu maisto smulkintuvu iki trupinių. Išplaku sviestinį kremą. Jį maišau su biskvito trupiniais. Formuoju mažus rutuliukus ir dedu bent kelioms valandoms į šaldytuvą. Jeigu nebeturiu laiko, pamirštu iki kitos dienos. Antrą dieną ištirpinu garų vonelėje šiek tiek šokolado. Pagaliuko galiuką merkiu į šokoladą ir smeigiu į rutuliuką. Taip žaidžiu su kiekvienu popsiuku. Padedu vėl bent kelioms valandoms į šaldytuvą. Ta pati arba jau trečia diena. Tirpiname garų vonelėje šokoladą ir pasiruošiame daug pabarstukų. Popsiuką merkiame į tirpintą šokoladą, leidžiame gražiai nubėgti šokolado pertekliui gražiai pavartant popsiuką ir barstome pabarstukais. Dedame į šaldytuvą. Jeigu neturite specialių stovų popsiukams gaminti, puikiai tiks juos smeigti į putą ar statyti į stiklinaites pripildytas kruopų ar pupelių. Popsiukus paliekame stingti bent kelioms valandoms, geriausia valgyti kitą dieną.
Iš nurodyto ingredientų kiekio pagaminome 26 popsiukus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital