Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
200 gramų
sausainių
200 gramų
sviesto
1 pakelis
zefyrų
1 stiklinė
pieno
0.5 stiklinės
cukraus
2 vienetai
kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Kiaušinius, pieną ir cukrų sudėti į puodą, išplakti. Į tą patį puodą įdėti pakelį sviestą ir sutrupinti sausainius. Maišant kaitinti ant silpnos ugnies, kol sviestas ištirps. Kaitrą šiek tiek padidinti ir viską užvirti.
2.
Maišyti, kol masė pasidaro tiršta. Nukelti nuo viryklės.
3.
Pusę zefyrų susmulkinti ir įmaišyti į pyrago masę.
4.
Kai pravės, suversti į tortinę, viršų išlyginti ir papuošti nesmulkintais zefyrais. Per naktį laikyti šaldytuve. Skanaus!