Orkaitėje keptos batatų lazdelės su sūriu

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Saldžių bulvių lazdelės
Autorius apie receptą: Kepti batatai, pagardinti tarkuotu sūriu ir smulkiai supjaustytais laiškiniais česnakais. Lengvai pagaminamas garnyras, kuris tinka beveik visiems patiekalams! Kepti batatai, pagardinti tarkuotu sūriu ir smulkiai supjaustytais laiškiniais česnakais. Lengvai pagaminamas garnyras, kuris tinka beveik visiems patiekalams! Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai saldžiųjų bulvių (nedidelių)
100 gramų sūrio (tarkuoto)
3 šaukštai laiškinių česnakų (smulkintų)
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
0.5 šaukštelio pipirų (naudojome "Santa Maria" Tellicherry )
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 250 °C.
2.
Supjaustykite batatus lazdelėmis ir sudėkite į kepimo skardą.
3.
Apšlakstykite rapsų aliejumi. Pabarstykite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.
4.
Kepkite orkaitėje 30–35 minutes arba kol gražiai paruduos.
5.
Išimkite batatus iš orkaitės ir palikite šiek tiek atvėsti.
6.
Apibarstykite smulkiai tarkuotu sūriu ir laiškiniais česnakais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Saulius
2021-12-14 12:26
O kodėl rapsų aliejumi? Kodėl reikia rinktis patį prasčiausią iš įmanomų? :) Yra geras tyras alyvuogių aliejus, nenuodingas (kaip rapsų) ir gardus. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital