Pyragas su slyvomis

AUTORIUS:
Gertrūda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Pyragas su slyvomis
Pyragas su slyvomis
Pyragas su slyvomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
1 kg slyvų
250 ml pieno
1 paketas mielių
50 ml vandens
100 g cukraus
druska
100 g margarino VILNIUS kepiniams
500 g miltų
Aptepimui:
200 g grietinės
100 g cukraus
vanilinis cukrus
50 ml romo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sausas mieles sumaišome su šaukšteliu cukraus ir šiltu vandeniu. Paliekame šiltoje vietoje, kur suputos. Karštą pieną sumaišome su druska, cukrumi ir margarinu. Maišome, kol viskas ištirpsta. Suberiame pusė miltų ir išmaišome iki vientisos masės. Supilame mieles ir vėl išmaišome. Pamažu beriame likusius miltus, minkome tešlą, kuri neliptų prie rankų. Paliekame šiltoje vietoje padvigubėti. Tešlą išminkome ir dedame į kepimo formą. Paliekame pastovėti, į tą laiką pasiruošiame slyvas. Slyvas nuplauname, nusausiname, perpjauname pusiau ir pašaliname sėklas. Tešlą sukarpome žirklėmis ir dėliojame slyvas, kad jos būtų šonu. Ant viršaus pilame kremą padarytą iš grietinės, vanilinio cukraus, cukraus ir romo. Kepame 40 minučių įkaitintoje orkaitėje iki 185 C laipsnių. Iškepusį paliekame 20 minučių pastovėti, tada išimame iš formos ir paliekame galutinai atvėsti.
AUTORIUS: Gertrūda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital