Trynius ištrinti su cukrumi,pirma (sumalti aguonas) po to pilti jas ir aliejų,paskui miltus,esenciją ir išplaktus baltymus. Kepti apie 40 min. Iškepus atvėsinti ir užpylti lydyto šokolado Skanaus!
Pernai isbandziau. Be sokolado aisku. Klasej per darbus darem. Tai zodziu labiai patiko. Rytoi irgi kepsiu sita pyraga gimtadienio proga,
ATSAKYTI
@G@
2010-11-09 20:23
O as labiau megstu pyragus su idaru o ne tada kai tas idaras sumaisytas su visa mase,gaunasi paprastas aguonu pyragas:(
ATSAKYTI
kucinuke
2010-11-04 12:02
as irgi pagalvojau apie kucias, pamaciusi si pyraga :)
ATSAKYTI
Vitalija
2010-11-03 10:28
niam niam :) tikras mociutes pyragas, tinkamas kucioms :)
ATSAKYTI
susidomejusi
2010-11-02 15:58
O as norejau paklausti, kuo kepimo milteliai skiriasi nuo sodos? Receptuose rasoma, kad soda reikia gesinti, o kur vienas is ingredientu yra kepimo milteliai, tai ju gesinti nereikia. Gal kas nors galite pasakyti, kodel?
ATSAKYTI
Vilija
2010-11-02 15:34
ir mane domina sio pyrago bandytojai :)
ATSAKYTI
susidomejusi
2010-11-02 14:46
Ar kas nors bandėte?
ATSAKYTI
myliu pyragus
2010-11-02 13:36
Paprasta ir skanu!
ATSAKYTI
Linucka
2010-11-02 10:47
mano mociute panasu kepa :)
ATSAKYTI
Aistukas
2010-11-02 10:11
Dažniausiai perku bandeles tik su aguonomis, labai jas mėgstu, būtinai pabandysiu ir šį pyragą :)
ATSAKYTI