Pusryčių sumuštiniai su tunu, avokadu ir kiaušiniais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Pusryčių sumuštiniai su tunu, avokadu ir kiaušiniais
Autorius apie receptą: Labai skanios brusketos, jei mėgstate tuną ir avokadą, tai siūlau išbandyti. Labai skanios brusketos, jei mėgstate tuną ir avokadą, tai siūlau išbandyti. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas čiabatos
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų, apytikriai)
100 gramų tuno aliejuje (apytikriai)
1 vienetas avokadų
1 vienetas rausvųjų svogūnų (mažo)
1 pundelis krapų
2 šaukštai majonezo (apytikriai)
2 šaukštai grietinės (apytikriai)
1 šaukštelis garstyčių (neaštrių, apytikriai)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį citrinų sulčių
Papuošimui:
pagal poreikį žalumynų (baziliko, krapų ar kitų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Čiabatą supjaustyti riekelėmis ir paskrudinti duonos skrudintuvu arba sausoje keptuvėje iš abiejų pusių.
2.
Kiaušinius sutarkuoti stambia tarka.
3.
Avokadą perpjauti pusiau, išimti kaulą, išskobti minkštimą ir smulkiai supjaustyti, apšlakstyti citrinos sultimis.
4.
Svogūną ir krapus susmulkinti. Nuo tuno nupilti aliejų ir sutrinti šakute.
5.
Į dubenį dėti kiaušinius, tuną, avokadą, svogūną, krapus, pabarstyti druska, pipirais, įdėti majonezo, grietinės, garstyčių ir gerai išmaišyti.
6.
Paruoštą užtepėlę užtepti ant duonos riekelių, papuošti žalumynais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital