Pusryčių košė su obuolių tyre

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Pusryčių košė su obuolių tyre
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinių trejų grūdų kruopų
1 stiklinės pieno
25 g sviesto
trupučiuko druskos
2 šaukštų cukraus
6 obuolių
Kotanyi malūnėlio "Cinamonas ir cukrus"
PARUOŠIMO BŪDAS:
Apsemtas kruopas virti vandenyje apie 8 min. Kai ima tirštėti supilti pieną, įberti labai mažai druskos, nubrauktą šaukštą cukraus, sudėti sviestą. Dar virti 5 minutes ir kiek palaikyti puodą išjungtą, bet uždengtą.
Nuluptus obuolius smulkiai sutarkuoti, įberti šaukšą cukraus ir pavirti kitame inde 3 - 5 min. Į lėkštę dėti košę ir obuolių tyrę. Viską apiberti aromatingais trupiniais iš Kotanyi malūnėlio.
Sveika ir skanu.
AUTORIUS: Regina R.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital