Kreminė česnakinė kalafiorų košė

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Žiedinių kopūstų košė
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skani ir sveikesnė alternatyva bulvių košei! Ji kremiška, kvapni ir tiesiog tobulai dera prie mėsos ir žuvies patiekalų. Labai skani ir sveikesnė alternatyva bulvių košei! Ji kremiška, kvapni ir tiesiog tobulai dera prie mėsos ir žuvies patiekalų. Jolanta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas žiedinių kopūstų
150 mililitrų pieno
50 gramų sviesto
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis džiovintos žolelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žiedinį kopūstą išskirstyti žiedinais, kotą supjaustyti smulkiais gabalėliais.
2.
Sausoje keptuvėje trumpai apkepinti česnako skilteles (nesmulkinti).
3.
Į verdantį vandenį sudėti žiedinį kopūstą, pasūdyti ir virti apie 15 minučių, kol suminkštės. Vandenį nupilti. Išimti žiedinius kopūstus.
4.
Puode, kuriame virė žiediniai kopūstai, ištirpinti sviestą piene. Nuimti nuo kaitros, sudėti žiedinius kopūstus, kepintą česnaką ir džiovintas žoleles. Sutrinti blenderiu ar rankine grūstuve iki norimos tekstūros. Skanaus!
AUTORIUS: Jolanta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital