Autorius apie receptą:
Lengvi, purūs ir švelnaus skonio sklindžiai su cukinijomis - tai puikūs pusryčiai ir vitaminų A, B6, C, D šaltinis.
Lengvi, purūs ir švelnaus skonio sklindžiai su cukinijomis - tai puikūs pusryčiai ir vitaminų A, B6, C, D šaltinis.
Aliona
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų
cukinijų
200 mililitrų
kefyro
180 gramų
miltų
1 vienetas
kiaušinių
50 gramų
cukraus
0.5 šaukštelio
sodos
Kepimui:
šiek tiek
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinį išplakti su cukrumi, plakant po truputį supilti kefyrą.
2.
Cukiniją nulupti, išmesti sėklas ir sutarkuoti. Cukinijas sudėti į tešlą. Įberti sodos ir miltų, viską gerai išmaišyti.
3.
Kepti po šaukštą gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejaus trupučiu. Patiekti su uogiene. Skanaus :)