Purūs moliūgų blynai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Purūs moliūgų blynai
Purūs moliūgų blynai
Purūs moliūgų blynai
Autorius apie receptą: Šie blynukai iškepa minkštučiai, purūs ir labai labai skanūs. Šie blynukai iškepa minkštučiai, purūs ir labai labai skanūs. Reda, Miss Dish
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 mililitrų pieno (arba kefyro, arba išrūgų)
130 gramų miltų
120 mililitrų moliūgų tyrės (receptas čia)
2 vienetai kiaušinių
30 gramų cukraus
2 šaukštai sviesto (tirpinto)
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
0.5 šaukštelio vanilinio cukraus
1 žiupsnelis cinamono
1 žiupsnelis maltų gvazdikėlių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį suberti miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską ir prieskonius, išmaišyti.
2.
Kitame dubenyje sumaišyti pieną, moliūgų tyrę, tirpintą sviestą, kiaušinių trynius atskirtus nuo baltymų ir vanilinį cukrų.
3.
Miltų mišinį sumaišyti su pieno, tyrės ir kiaušinių trynių mišiniu. Baltymus išplakti iki standžių putų ir taip pat atsargiai įmaišyti į gautą masę.
4.
Kepti su šlakeliu aliejaus įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.
Redos receptai dar skanesni iš pačios Redos kuriamų indų, kuriais galite pasigrožėti čia.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis