Purūs keksiukai su rabarbarų ir razinų įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Purūs keksiukai su rabarbarų ir razinų įdaru
Purūs keksiukai su rabarbarų ir razinų įdaru
Purūs keksiukai su rabarbarų ir razinų įdaru
Purūs keksiukai su rabarbarų ir razinų įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
250 gramų miltų
150 gramų cukraus
140 mililitrų pieno
100 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis druskos
Įdarui:
1 vienetas rabarbarų (didelio, ilgo)
4 šaukštai cukraus
1 sauja razinų (didelės)
0.5 šaukštelio apelsino žievelės (cukruotos)
pagal skonį cukraus pudros (apibarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nuvalytą rabarbarą supjaustome kubeliais, sudedame į nedidelį puodą, beriame nuplautas razinas, cukrų ir dedame apelsino žieveles.
2.
Viską dedame ant ugnies ir maišydami apverdame, paliekame atšalti. Atšalusius rabarbarus nukošiame.
3.
Dubenyje suplakame kiaušinius su cukrum ir vaniliniu cukrum, įmaišome išlydytą atvėsintą sviestą, pieną, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir druska.
4.
Į keksiukų formą išdėliojame popierines keksiukų formeles, dedame po šaukštą tešlos, į viduriuką arbatinį šaukštelį su kaupu rabarbarų įdaro ant viršaus paskirstome likusią tešlą, turi būti pripildyta ne daugiau kaip 2/3 formelės tūrio.
5.
Dedame į 190 C orkaitę ir kepame apie 30 -35 minutes. Ar iškepė, patikriname mediniu pagaliuku. Atvėsiname ant grotelių ir apibarstome cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis