Purūs kakaviniai keksiukai su uogomis

AUTORIUS:
Rūta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Purūs kakaviniai keksiukai su uogomis
Autorius apie receptą: Purūs keksiukai, kurie visada primins vasarą. Purūs keksiukai, kurie visada primins vasarą. Rūta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
1 stiklinė uogų
150 gramų cukraus
125 gramai sviesto
3 vienetai kiaušinių
pagal poreikį miltų
3 šaukšteliai kakavos
2 šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi iki purumo, supilame lydytą sviestą.
2.
Miltus ir kepimo miltelius sumaišome kartu, įsijojame į kiaušinių bei sviesto mišinį. Miltų dėkite tiek, kad tešla būtų daugmaž grietinės tirštumo, tikslus jų kiekis labai priklauso nuo miltų rūšies bei kiaušinių dydžio. Įmaišome kakavą. Galiausiai sudedame uogas. Pilstykite tešlą į sijonėliais išklotas keksiukų formeles (užpildykite ne daugiau 2/3 formelės, nes kepdami keksiukai kyla).
3.
Kepkite apie 20 min. iki 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje. Atvėsusius keksiukus galima puošti plakta grietinėle arba uogomis.
AUTORIUS: Rūta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Jūratė
2018-03-23 11:25
Kiek miltu?
ATSAKYTI
Loreta
2018-03-23 11:37
Miltų dėkite tiek, kad tešla būtų tirštumo kaip riebi grietinė. Puikūs keksiukai! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital