Purūs ir minkšti cukinijų blyneliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Purūs ir minkšti cukinijų blyneliai
Purūs ir minkšti cukinijų blyneliai
Purūs ir minkšti cukinijų blyneliai
Purūs ir minkšti cukinijų blyneliai
Autorius apie receptą: Labai mėgstu cukinijas, todėl dažnai jas naudoju savo patiekaluose. Daržovė, kuri tikrai tinka visur ir prie visko. Blyneliai iškepė labai gardūs. Jei neturite avižinių Labai mėgstu cukinijas, todėl dažnai jas naudoju savo patiekaluose. Daržovė, kuri tikrai tinka visur ir prie visko. Blyneliai iškepė labai gardūs. Jei neturite avižinių miltų, galite susimalti avižinius dribsnius arba miltus naudoti savo turimus. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas cukinijų (nedidelės)
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai avižinių dribsnių (viso grūdo)
2 šaukštai avižinių miltų
pagal skonį laiškinių česnakų (džiovintų)
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukiniją sutarkuoti burokine tarka, tuomet išspausti jų skystį. Man išspaudus visą skystį, pačių cukinijų masės liko 3 saujos.
2.
Į dubenį sudėti išspaustas cukinijas, įmušti kiaušinius, suberti avižinius dribsnius, miltus, džiovintus laiškinius česnakus, druską ir viską gerai išmaišyti iki tirštos, vientisos masės.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti. Dėti paruoštos masės ir kepti iš abiejų pusių po kelias minutes iki kol iškeps ir apkeps.
4.
Labai tinka tiekti su natūraliu jogurtu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital