Purūs mieliniai blynai

AUTORIUS:
Gitana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Purūs mieliniai blynai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
2 stiklinės vandens
200 mililitrų kvietinių miltų
100 mililitrų grietinės, 30% riebumo
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
50 gramų šlapių mielių
1 saujelė razinų (mirkytų, nebūtina)
1 šaukštelis akmens druskos
Kepimui:
0.5 aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į puodą supilti vandenį, grietinę, suberti druską, cukrų ir šiek tiek pakaitinti iki šiltumo (kad užlašinus ant delno jaustųsi šilumą, bet nedegintų).
2.
Į šiltą masę sudėti mieles, kiaušinį ir suberti miltus. Išmaišyti tešlą, ji turi būti grietinės konsistencijos.
3.
Dubenį su tešla uždengti rankšluostėliu. Palikti apie 1-1.5 val. šiltesnėje namų vietoje, kad tešla pakiltų (tūris padvigubėtų).
4.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Kabinti po šaukštą tešlos, dėti į keptuvę ir kepti ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių, kol iškeps ir gražiai apskrus.
Patarimai:
Jei mėgstate, į tešlą galima įmaišyti razinų.
AUTORIUS: Gitana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital