Autorius apie receptą:
Pusę bandelių dariau su dešrele, dešrelę įsukau į vidų, o pusę su cinamonu ir cukrumi.
Pusę bandelių dariau su dešrele, dešrelę įsukau į vidų, o pusę su cinamonu ir cukrumi.
Svajūne Abuojienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
1 kilogramas
miltų
500 mililitrų
pieno
170 gramų
cukraus
1 vienetas
kiaušinių
6 šaukštai
aliejaus
50 gramų
šlapių mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinį išsukti su beveik visu cukrumi. Mieles ištrinti su 2 šaukštais cukraus ir supilti į kiaušinio plakinį.
2.
Viską išmaišyti, įpilti 6 šaukštus aliejaus ir pašildytą pieną.
3.
Viską minkat, po truputį supilti miltus ir užminkyti tešlą. Užminkytą palikti 1.5 valandos, kad pakiltų.
4.
Kai tešla pakyla, galima formuoti bandeles ir dėti kokį norite įdarą. Pusę bandelių dariau su dešrele, dešrelę įsukau į vidų, o pusę su cinamonu ir cukrumi. Kepti 180 C laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.