Puikusis gruziniškas Chačapuris

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Gruziniškas Chačapuris
Autorius apie receptą: Gruziniškas chačapuris, kaip senai galvojau jį pasigaminti. Paieškojusi receptų internete, radau jų daug ir įvairių. Atradusi man labiausiai patinkantį receptą, prikepiau Gruziniškas chačapuris, kaip senai galvojau jį pasigaminti. Paieškojusi receptų internete, radau jų daug ir įvairių. Atradusi man labiausiai patinkantį receptą, prikepiau chačapurių. Vau, šeima liko sužavėta, nes man tikrai pavyko juos pagaminti. Gal ir jus norit išmėginti šį gruziniško chačapurio receptą? (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
3 stiklinės miltų
1 stiklinė kefyro
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
400 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
50 gramų sviesto (aptepimui)
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įpilti kefyrą, įmušti 1 kiaušinį, įdėti cukraus, druskos, aliejaus ir viską gerai išmaišyti. Dvi stiklines miltų persijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais, supilti kefyrą ir viską išmaišyti. Tešla neturi būti kieta ir šiek tiek lipti prie rankų. Kol ruošiate įdarą, palikti tešlą pailsėti.
2.
Įdarui fermentinį sūrį sutarkuoti smulkia trintuve ir sumaišyti su kiaušiniu.
3.
Iš tešlos suformuoti pailgą dešrą, ją supjaustyti į 10 gabaliukų, jei tešla labai limpa, įdėti dar šiek tiek miltų, bet ne per daug.
4.
Stalviršį pabarstyti miltais, iš kiekvieno tešlos gabaliuko iškočioti apskritą formą, per vidurį įdėti įdaro. Suėmus tešlą iš šonų padaryti krepšelį, apversti ir vėl pakočioti. Taip daryti su visais gabaliukais.
5.
Kepti keptuvėje be aliejaus, uždengus dangčiu, kol gražiai apskrus. Iškeptus, dar karštus chačapurius sutepti sviestu.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Asta
2017-10-16 16:48
Niekada nebuvau bandžiusi... Bet labai patiko! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital