Pomidorų, morkų ir svogūnų mišrainė žiemai

AUTORIUS:
Jadvyga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Pomidorų, morkų ir svogūnų mišrainė žiemai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Nesudėtingai paruošiama ir labai skani pomidorų, morkų ir svogūnų mišrainė žiemai. Papildomai galima dėti sausos kalendros, maltos aitriosios paprikos, jei norite Nesudėtingai paruošiama ir labai skani pomidorų, morkų ir svogūnų mišrainė žiemai. Papildomai galima dėti sausos kalendros, maltos aitriosios paprikos, jei norite stipresnio skonio. Labai tinka kaip garnyras ar paprasčiausiai ant duonos riekelės. (...daugiau) Jadvyga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kilogramai pomidorų
1.5 kilogramo morkų
1 kilogramas svogūnų
200 mililitrų aliejaus
150 mililitrų acto 9%
150 gramų cukraus
6 skiltelės česnako
2 šaukštai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pomidorus sumalti mėsmale ar elektriniu trintuvu (blenderiu).
2.
Morkas smulkiai sutarkuoti, o svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti.
3.
Puode įkaitinti aliejų, apkepinti svogūnus apie 5 minutes, sudėti morkas ir česnaką, kepinti dar 5 minutes.
4.
Sudėti pomidorus, berti druską, cukrų. Patroškinti apie 20-30 minučių, kol nugaruos šiek tiek skysčio. Supilti actą, permaišyti ir užvirinti.
5.
Dar karštą sudėti į švariai išplautus, iškaitintus stiklainius, užsukti steriliais dangteliais. Stiklainius sustatyti dangteliais žemyn, šiltai užkloti ir palikti visiškai atvėsti.
AUTORIUS: Jadvyga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis