Pomidorinis daržovių troškinys su pupelėmis

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Pomidorinis daržovių troškinys su pupelėmis
Pomidorinis daržovių troškinys su pupelėmis
Pomidorinis daržovių troškinys su pupelėmis
Pomidorinis daržovių troškinys su pupelėmis
Autorius apie receptą: Paruošti visiškai nesudėtinga, o prieš tiekiant labai gardu pabarstyti smulkintais žalumynais. Šį troškinį tinka tiekti kaip garnyrą prie mėsos ir daržovių patiekalų Paruošti visiškai nesudėtinga, o prieš tiekiant labai gardu pabarstyti smulkintais žalumynais. Šį troškinį tinka tiekti kaip garnyrą prie mėsos ir daržovių patiekalų arba valgyti vieną. (...daugiau) Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas pomidorų (tinka ir konservuoti savo sultyse)
1 skardinė konservuotų raudonųjų pupelių
1 vienetas cukinijų (jaunos)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (arba paprasto svogūno)
1 vienetas aitriųjų pipirų
1 šaukštas cukraus (arba pagal skonį)
20 gramų sviesto
3 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pomidorus supjaustyti kubeliais. Pupeles nusunkti nuo skysčio. Svogūnus smulkiai supjaustyti. Česnaką ir čili pipirą smulkiai sukapoti. Cukiniją supjaustyti kubeliais.
2.
Nedideliame puode ištirpinti sviestą. Sudėti smulkintą svogūną, apkepinti. Tada sudėti cukrų ir kepinti, kol jis ištirps.
3.
Tada dėti česnaką, cukiniją, pomidorus, čili pipirą ir pupeles. Troškinti ant nedidelės ugnies iki kol nugaruos didžioji dalis skysčio ir troškinys sutirštės. Pagal skonį pagardinti druska.
4.
Patiekiant galima pabarstyti smulkintais žalumynais, papuošti keptais svogūnų griežinėliais.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia .
Cukraus į troškinį galima ir nedėti (ypač jeigu pomidorai vasariniai, intensyvaus skonio), tačiau truputis cukraus padeda subalansuoti pomidorų rūgštumą.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital