Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Marinatui: | ||
250 gramų | alyvuogių (naudojau žalias ir juodas, be kauliukų) | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 skiltelė | česnako (arba 2) | |
0.5 šaukšto | raudonėlio | |
0.5 šaukšto | balzamiko kremo | |
0.5 šaukšto | sojos padažo | |
0.5 šaukšto | medaus | |
Kremui: | ||
150 gramų | fetos sūrio | |
80 gramų | rikotos sūrio | |
0.5 šaukštelio | citrinos žievelės (tarkuotos) | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
Papildomai: | ||
pagal skonį | citrinos žievelės (tarkuotos) | |
pagal skonį | čili dribsnių (nebūtina) |