Pikantiškos kopūstų salotos su morkomis - be majonezo!
AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 12)
@Shutterstock
Autorius apie receptą:
Traškios, labai skanios kopūstų salotos, kurios tobulai dera prie mėsos patiekalų! Jeigu neturite jogurto, galima keisti majonezu.
Traškios, labai skanios kopūstų salotos, kurios tobulai dera prie mėsos patiekalų! Jeigu neturite jogurto, galima keisti majonezu.
Jolanta
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto
raudongūžių kopūstų
4 šaukštai
graikiško jogurto
1.5 šaukštelio
garstyčių
2 vienetai
morkų
3 skiltelės
česnako
pagal skonį
druskos
pagal skonį
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kopūstus supjaustyti kuo plonesnėmis juostelėmis. Morkas sutarkuoti. Viską išmaišyti dubenyje ir paspaudyti rankomis, kad suminkštėtų ir išsiskirtų sultys.
2.
Įspausti česnaką, pabarstyti druska ir pipirais. Dėti jogurtą, garstyčias ir viską išmaišyti. Palikti pastovėti šaldytuve apie valandą. Skanaus!