Pikantiškas jautienos didkepsnis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pikantiškas jautienos didkepsnis
Pikantiškas jautienos didkepsnis
Pikantiškas jautienos didkepsnis
Autorius apie receptą: Gardi ir sultinga mėsa šios dienos pagrindiniame meniu. Gardi ir sultinga mėsa šios dienos pagrindiniame meniu. Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų jautienos didkepsnių (mentės)
1 šaukštas adžikos
1 šaukštelis sojos padažo
1 šaukštelis medaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dedame jautieną, beriame druską, pipirus, gerai įtriname ir paliekame 10 min.
2.
Adžiką sumaišome su sojos padažu ir gausiai aptepame didkepsnį iš visų pusių.
3.
Kepame ant šlakelio aliejaus gerai įkaitintoje grilio keptuvėje iš abiejų pusių po kelias minutes.
4.
Kepimo pabaigoje aptepame mėsą medumi iš abiejų pusių ir pakepame dar po 1 min., iš kiekvienos pusės.
5.
Suvyniojame mėsą į foliją ir paliekame 10-15 min.
6.
Patiekiame su mėgstamais žalumynais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital