Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Vištienai: | ||
550 gramų | vištų blauzdelių (su kaulu ir oda) | |
80 mililitrų | sojos padažo | |
1 galva | česnako (nedidelės) | |
2 šaukštai | žaliųjų citrinų sulčių | |
1 šaukštas | vorčesterio padažo | |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
2 šaukšteliai | garstyčių | |
2 šaukšteliai | medaus | |
2 šaukšteliai | paprikos miltelių | |
1 šaukštelis | žaliosios citrinos žievelės (smulkiai tarkuotos) | |
1 šaukštelis | druskos | |
0.5 šaukštelio | maltų juodųjų pipirų | |
Padažui: | ||
100 gramų | majonezo (arba alyvuogių aliejaus) | |
1 vienetas | chalapos paprikų (dar vadinamos jelapenais) | |
30 gramų | kalendros (šviežių, galima keisti petražolėmis, žr. patarimus) | |
7 vienetai | svogūnų laiškų | |
2 vienetai | žaliųjų citrinų (arba 0.5 paprastos citrinos) | |
1 skiltelė | česnako | |
1 šaukštas | garstyčių | |
1 šaukštelis | medaus | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
0.5 šaukštelio | aitriųjų paprikų padažo (nebūtina) |