Paprasti kotletai troškinti morkų padaže

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paprasti kotletai troškinti morkų padaže
Autorius apie receptą: Labai paprasta ir skanu. Vienu žodžiu, ką radau namuose, iš to ir gaminau! Patiekti su mėgstamu garnyru. Mes valgėme su grikių koše ir marinuotais agurkėliais. Labai paprasta ir skanu. Vienu žodžiu, ką radau namuose, iš to ir gaminau! Patiekti su mėgstamu garnyru. Mes valgėme su grikių koše ir marinuotais agurkėliais. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
Faršui:
500 gramų maltos mėsos (naudojau jautieną ir kiaulieną)
1 vienetas kiaušinių (didelio)
3 šaukštai avižinių dribsnių (smulkių, kupinų)
2 šaukšteliai kmynų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį paprikos miltelių
pagal skonį česnako miltelių
Padažui:
500 mililitrų sultinio (apytikriai)
200 gramų kreminio sūrio
2 vienetai morkų (didelių)
2 skiltelės česnako (didesnių arba 3 mažesnių)
1.5 šaukštelio kario prieskonių (apytikriai)
1 šaukštas kvietinių miltų (be kaupo)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį krapų
Kepimui:
2 šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti mėsą, įmušti kiaušinį, berti kmynus, druską, pipirus, paprikos miltelius, česnako miltelius, avižinius dribsnius, gerai išmaišyti, palikti trumpam pastovėti. Tuomet rankomis suformuoti kotletus.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti paruoštus kotletus, trumpai apkepti ant didesnės kaitros iš abiejų pusių, visiškai jų iškepti nereikia.
3.
Padažui burokine tarka sutarkuoti morkas, smulkiai supjaustyti svogūną, česnakus.
4.
Į puodą pilti aliejų, įkaitinti, suberti morkas, apkepti kelias minutes, tuomet suberti svogūną su česnaku ir dar kepti iki kol daržovės suminkštėti. Tuomet berti kario miltelius, pakepti, kad aromatas būtų ryškesnis, berti miltus ir išmaišyti.
5.
Į puodą su daržovėmis supilti sultinį, dėti kreminį sūrį, išmaišyti, berti druską, pipirus ir permaišyti. Sudėti kotletus, uždengti dangčiu, troškinti apie 10 minučių ant nedidelės kaitros. Tuomet suberti smulkintus krapus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital