Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 stiklinės miltų,
1 stiklinės aliejaus,
250 g kisieliaus,
5 kiaušinių,
pusės stiklinės cukraus,
1 šaukštelis kepimo miltelių.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius labai gerai išplakame su cukrumi iki masė pabals ir jos tūris padidės 2-3 kartus. Įpilame stiklinę aliejaus, suberiame kisielių, išmaišome. Beriame miltus, išmaišome. Pilam į kepimo formą, išteptą sviestu, ir kepame iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Ar iškepęs, tikriname mediniu pagaliuku.
P.S. naudojamas sausas kisielius.
Labai skanus kisieliaus pyragas, tik mažiau cukraus dėjau, nes buvo per saldus - kisieliaus milteliuose jau yra cukraus. Šis pyragas nuostabaus skonio.
ATSAKYTI
k
2020-11-05 19:10
kiek laiko kepti
ATSAKYTI
Neringa
2020-01-25 18:38
Kepiau, tobulai skanus gavosi. Tik dejau 4 kiausinius.
ATSAKYTI
Julija
2019-05-14 18:09
O kiek kepimo milteliu dejot?
ATSAKYTI
Diana
2019-05-14 21:22
Vienas šaukštukas reikalingas, parašyta :)
ATSAKYTI
Gintarė
2018-08-13 00:15
Man tai neskanus kažkoks gavosi. Mama vaikystėje šitą darydavo, tai visas gražiai rožinis būdavo. Man nesigavo skanus.
ATSAKYTI
Laimutė
2018-08-13 17:07
Labai priklauso nuo kisieliaus skonis. Senais laikais kisieliai paprasti būdavo, su mažai chemijos, o šiais laikais reikėtų skaityti sudėtį ir ieškoti kuo natūralesnio, su kuo mažiau sintetinių priedų, va tada skonis bus kaip vaikystėje
ATSAKYTI
Diana
2018-04-07 07:45
O kiek laiko kepėte orkaitėje?
ATSAKYTI
Veronika
2017-07-13 12:57
Paprastas pyragas, nieko mandro nereikia, lengva paruošti ir labai skaniai gavosi :)
ATSAKYTI
Petra
2017-07-11 08:49
O tai kiek ml ar g maždaug ta siklinė?
ATSAKYTI
Vida
2017-07-11 15:07
Stiklinė paprastai būna 240 ml :-)
ATSAKYTI
Živilė
2016-11-06 13:13
Geriausia tinka spanguolių kisieliaus milteliai :)
ATSAKYTI
Karolina
2015-03-28 18:42
Labai skanus
ATSAKYTI
vida
2014-12-31 17:41
Kisielius dedamas tik sausas
ATSAKYTI
vida
2014-12-31 17:39
As manau cukraus nereikia nes kilielius labai saldus
ATSAKYTI
gabriela
2014-12-30 13:51
Tobulas pyragas kepiau nesenai ir Naujiems Metams išsikepsiu
ATSAKYTI
Karolina
2012-03-10 14:46
Skanus ir paprastas pyragas :) juk parasyta kad sausas
ATSAKYTI
G
2012-01-20 20:11
Man irgi idomu ar sausas ar isvirtas kisielius?:)
ATSAKYTI
DOvilė
2012-01-20 19:38
O kisielius turi būti sausas ar jau išvirtas?
ATSAKYTI