Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
9 vienetai | lazanijos lakštų (apytikriai) | |
100 gramų | sūrio (mėgiamo gerai besilydančio, naudojau VILVI Memel Prussia) | |
3 šaukštai | grietinės | |
Padažui: | ||
500 gramų | maltos mėsos (tinka kiauliena, jautiena, vištienos šlaunelių ar kt.) | |
200 gramų | konservuotų pomidorų savo sultyse (smulkintų, arba pomidorų tyrės) | |
3 šaukštai | pomidorų pastos (arba mėgiamo pomidorų padažo, galima nedėti) | |
150 mililitrų | sultinio (arba vandens) | |
1 vienetas | svogūnų | |
2 skiltelės | česnako | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 šaukštelis | džiovinto raudonėlio (arba čiobrelio ar itališkų žolelių) | |
1 žiupsnelis | džiovintų bazilikų (nebūtina) | |
0.5 šaukštelio | saldžiosios paprikos miltelių | |
0.5 šaukštelio | juodųjų pipirų | |
pagal skonį | druskos |