1.
Kiaušinius išplakti elektriniu plakikliu, po truputį beriant cukrų, kol masė taps puri, putli, kreminės konsistencijos. Tuomet supilti pieną, aliejų ir perplakti.
2.
Į kiaušinius įsijoti miltus su kepimo milteliais, atsargiai, bet greitai išmaišyti.
3.
Tešlą pilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (naudoju standartinę, gilesnę orkaitės skardą apie 42*34 cm).
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje skardoje apie 40 minučių. Patikrinti mediniu smeigtuku, jei ištraukus jis sausas - biskvitas iškepė, jei aplipęs tešla - kepti dar 10 minučių ir vėl tikrinti. Iškepusį palikti visiškai atvėsti. Nuimti kepimo popierių. Biskvitą supjaustyti maždaug 3*3 cm kubeliais.
5.
Kremui želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palikti 10 minučių išbrinkti. Ištirpinti garų vonelėje - indą su želatinu statyti į puodą su verdančiu vandeniu, kad indelis neliestų vandens. Kaitinti, pamaišant, kol ištirps. Palikti atvėsti.
6.
Grietinę elektriniu plaktuvu išplakti su cukrumi. Plona srovele, plakant, supilti želatiną.
7.
Lėkštės (rinkitės didesnę), kurioje ruošite tortą, dugną truputį patepti kremu, tuomet dėlioti biskvito gabalėlių, ananaso gabalėlių, apšlaktstyti kremu, vėl dėlioti biskvito, ananasų, vėl šlakstyti kremu - formuojant kalnelį. Likusiu kremu gausiai, tolygiai aplieti ir aptepti tortą. Laikyti šaldtyvue pernakt.
8.
Papuošimui šokoladą ištirpinti su sviestu, palikti šiek atvėsti ir aplaistyti tortą. Pabarstyti smulkintais riešutais. Palikti 30 minučių pastovėti šaldytuve.