Prancūziški pusryčių skrebučiai su uogomis ir kremu (Pain-perdu)

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Prancūziški pusryčių skrebučiai su uogomis ir kremu (Pain-perdu)
Prancūziški pusryčių skrebučiai su uogomis ir kremu (Pain-perdu)
Prancūziški pusryčių skrebučiai su uogomis ir kremu (Pain-perdu)
Prancūziški pusryčių skrebučiai su uogomis ir kremu (Pain-perdu)
Autorius apie receptą: Pusryčiai prancūziškai... Prancūzų virtuvė tai tarsi atskira meno rūšis. Jų klasikiniai receptai tai kulinarijos šedevrai. Pradėkime saulėtus pavasario rytus Pusryčiai prancūziškai... Prancūzų virtuvė tai tarsi atskira meno rūšis. Jų klasikiniai receptai tai kulinarijos šedevrai. Pradėkime saulėtus pavasario rytus įkvepiančiai su prancūziškos elegancijos ir rafinuotumo nata. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų bandelių (mielinės pynės)
2 vienetai kiaušinių
100 mililitrų grietinėlės, 30% riebumo
1 šaukštas kreminio likerio
1 šaukštelis vanilės
1 šaukštelis cukraus
0.5 šaukštelio malto cinamono
1 žiupsnis druskos
Kepimui:
40 gramų sviesto
Įdarui:
180 gramų varškės 9%
1 šaukštas klevų sirupo
pagal skonį vanilės ekstrakto
Patiekiant:
pagal poreikį medaus
pagal poreikį uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Supjaustykite pynę 2-2,5 cm storio riekelėmis.
2.
Šluotele sumaišykite kiaušinius, grietinėlę, vanilę, druską, cukrų, cinamoną ir likerį.
3.
Keptuvę įkaitinkite su sviestu. Pynės riekeles porai sekundžių panardinkite į gautą plakinį ir dėkite kepti. Kepkite ant vidutinės kaitros ar šiek tiek didesnės nei vidutinė, iš abiejų pusių. Kepkite iki gražios rudos spalvos.
4.
Įdarui sumaišykite varškę su vanilės ekstraktu ir klevų sirupu.
5.
Imkite vieną iškeptą riekę, tepkite storu sluoksniu įdarą, dėkite uogas, ant viršaus uždenkite dar vieną pynės riekę, apliekite medumi ar sirupu. Puoškite uogomis.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital