Orkaitėje kepti pomidorai žiemai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Orkaitėje kepti pomidorai žiemai
Orkaitėje kepti pomidorai žiemai
Orkaitėje kepti pomidorai žiemai
Orkaitėje kepti pomidorai žiemai
Orkaitėje kepti pomidorai žiemai
Autorius apie receptą: Šie konservai retai sulaukia viduržiemio, todėl tenka vis papildyt atsargas, kad galima būtų skanauti kuo ilgiau. Šį receptą išbandė ir pamėgo daugelis šeimininkių, bet Šie konservai retai sulaukia viduržiemio, todėl tenka vis papildyt atsargas, kad galima būtų skanauti kuo ilgiau. Šį receptą išbandė ir pamėgo daugelis šeimininkių, bet ankstesniuose receptuose retai būdavo nurodyti produktų kiekiai, todėl turinčioms mažiau įgūdžių, sunku būdavo pasigaminti šiuos konservus, todėl receptą patikslinau. Aišku, jūs galite kiekius mažinti ar didinti pagal savo skonį. Kartais kepdama įdedu paprikos ir svogūnų, bet vien pomidorai mums labiau patinka. (...daugiau) vakavimas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 kilogramai pomidorų
2 galvos česnako (didelių)
50 gramų druskos (arba pagal skonį)
3 šaukštai provanso žolelių (arba kitų mėgiamų)
3 šaukštai aliejaus
3 šaukštai vyno acto (arba obuolių, balzaminio)
1 šaukštas cukraus
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Skardą ištiesti kepimo rankove. Berti druską, cukrų, griežinėliais supjaustytus česnakus, pilti actą.
2.
Į skardą sudėti pomidorus, pabarstyti prieskoniais, apšlakstyti aliejumi.
3.
Kepti įkaitintoje iki 160 C laipsnių temperatūros orkaitėje 1.5 valandos.
4.
Dar karštus pomidorus sudėti į švarius stiklainius, užsukti dangteliais ir labai šiltai apkloti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (9)
Dalia
2023-09-10 11:32
Kodėl pirma druską, cukrų, česnaką ir actą į skardą, o tik po to pomidorus? Aš taip nedarysiu. Kažkas ne taip, o jūs kaip darot? ATSAKYTI
Zita
2023-08-27 00:38
Aš gaminau ir gavosi gera ATSAKYTI
zita
2023-08-27 00:50
gaminau uždengusi, neišgaravo, iškepė per 1 val. labai skanu. ATSAKYTI
Roma
2023-08-11 19:16
Ar rankove istiesti po apacia ar joje kepti? ATSAKYTI
Justina
2023-08-14 11:09
Ištiesti po apačia. ATSAKYTI
Daiva
2023-08-10 22:26
Iš kur gaunasi tiek sunkos kaip čia nuotraukoje matosi pripilti stiklainiai? Ir ar tikrai 1.5 val kepti reikia? Po 1.5 val manau nebe labai kas liks iš tų pomidorų. ATSAKYTI
Danute
2023-08-11 07:11
Viskas gerai ,as kepiau ne rankovej ATSAKYTI
Kristina
2023-08-26 17:22
Daug sulčių atsiranda, sukrenta pomidorai šiek tiek, bet mums patiko, pabandžiau porą stiklainių, patiko, darysiu dar :) ATSAKYTI
Lina
2023-08-27 00:53
aš sutryniau su blenderiu..iš vieno kg. pomidorų su prieskoniais gavosi 1 litras padažo.. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital