Orkaitėje keptas vištienos vyniotinis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Orkaitėje keptas vištienos vyniotinis
Orkaitėje keptas vištienos vyniotinis
Orkaitėje keptas vištienos vyniotinis
Orkaitėje keptas vištienos vyniotinis
Orkaitėje keptas vištienos vyniotinis
Autorius apie receptą: Šventėms visuomet gaminu vyniotinius pati. Dažniausiai gaminu vištienos vyniotinius su džiovintais vaisiais ( slyvomis, abrikosais ). Man jie patys skaniausi, o svarbiausia, kad Šventėms visuomet gaminu vyniotinius pati. Dažniausiai gaminu vištienos vyniotinius su džiovintais vaisiais ( slyvomis, abrikosais ). Man jie patys skaniausi, o svarbiausia, kad jie skanūs ir mano artimiesiems, t.y. mano tėveliams, vaikams... o tai jau nemažai. Šįsyk aš gaminau vištienos vyniotinį iš vištienos šlaunelių mėsos. Vyniotinis labai labai gardus, nesausas, nesprangus. Žodžiu labai puikus. Nuoširdžiai rekomenduoju šį vištienos vyniotinį pasigaminti ir jums, nes jį pagaminti nėra sudėtinga. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
0.5 kilogramo vištienos šlaunelių mėsos
2 vienetai morkų
1 saujelė džiovintų slyvų
1 saujelė džiovintų abrikosų
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį džiovintų špinatų (arba kitų džiovintų žolelių)
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį sviesto
pagal skonį česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištienos šlaunelių mėsą pabarstyti prieskoniais vištienai, špinatais, pipirais ir druska.
2.
Ant pjaustymo lentelės sudėti mėsą, uždengti maistine plėvele ir virtuviniu mėsos muštuku šiek tiek paploninti.
3.
Į keptuvę dėti sviesto, ištirpinti.
4.
Morkas sutarkuoti burokine tarka, berti į keptuvę ir apkepti.
5.
Susmulkinti česnaką ir suberti į keptuvę su morkomis. Dar kelias minutes apkepti. Įberti špinatų, išmaišyti.
6.
Paruoštas morkas sudėti ant vištienos. Tuomet sudėlioti slyvas, abrikosus. Susukti vyniotinį.
7.
Kepimo rankovę perkirpti ir padaryti kvadrato formą. Dėti paruoštą vyniotinį. Perrišti siūlu, tvirtai surišti galus.
8.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, dėti paruoštą vyniotinį. Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 - 50 minutes. Iškeptą vyniotinį atvėsinti, paslėgti sunkesniu daiktu ir dėti į šaldytuvą pastovėti visai nakčiai. Ryte vyniotinis sutvirtėjo ir labai gerai pjaustėsi.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital