Autorius apie receptą:
Tai dar vienas patiekalas, kuris tinka rudeniui. O kaip skanu, o kaip gretai ir lengvai paruošiamas, be jokio tupinėjimo aplink puodus... Vieni pliusai. Manau, kad receptas vertas
Tai dar vienas patiekalas, kuris tinka rudeniui. O kaip skanu, o kaip gretai ir lengvai paruošiamas, be jokio tupinėjimo aplink puodus... Vieni pliusai. Manau, kad receptas vertas įrašo mano puslapyje. Tai ir dalinuosi receptu, o jūs būtinai pasigaminkite ir rašykite savo atsiliepimus. Lauksiu kaip visada. Dar kartą ačiū, už gražius atsiliepimus, kuriuos rašote man asmeniškai. Patikėkit, bet tai pats geriausias įvertinimas.
(...daugiau)(...mažiau)Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai
vištų kumpeliai
1 vienetas
kopūstų
2 vienetai
morkų
1 šlakelis
aliejaus
pagal skonį
prieskonių vištienai
pagal skonį
česnakinės druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištienos gabaliukus apibarstyti prieskoniais.
2.
Kopūstą ir morkas sutarkuoti arba smulkiai supjaustyti, suberti į dubenį. Pabarstyti druska, įpilti aliejaus ir išmaišyti.
3.
Į kepimo rankovę sudėti kopūstus su morkomis, vištienos kumpeliais.
4.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje 40 - 45 minutes. Po maždaug pusvalandžio, galite prapjauti kepimo rankovę ir leisti vištienai apskrusti iki kol baigs kepti.
Patarimai:
•
Į kepimo rankovę galima dėti ir ryžius, juos prieš tai reikėtų kiek apvirti, tuomet sumaišyti su daržovėmis ir dėti į kepimo rankovę kartu su vištiena.