Orkaitėje kepta skumbrė

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Orkaitėje kepta skumbrė
Orkaitėje kepta skumbrė
Orkaitėje kepta skumbrė
Autorius apie receptą: Skumbres dažniausiai valgome rūkytas, bet toks variantas kiek paįvairintų šios žuvies, skonių pažinimą. Skumbres dažniausiai valgome rūkytas, bet toks variantas kiek paįvairintų šios žuvies, skonių pažinimą. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai skumbrės
3 vienetai svogūnų
1 vienetas morkų
100 gramų sviesto
pagal skonį prieskonių (mėgstamų)
pagal poreikį pomidorų padažo
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žuvis nukauliname - pjauname išilgai nuo galvos iki uodegos, prie pat stuburo, išimame ašakas. Įtriname mėgstamais prieskoniais. Aš pati dažniausiai naudoju druska, pipirus, citrinpipirius, smulkintą česnaką.
2.
Sviestą ištirpiname.
3.
Skumbrių file sudedame į skardą (oda į viršų), aplaistome tirpintu sviestu.
4.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min.
5.
Morką sutarkuojame, svogūnus smulkiai supjaustome ir viską kartu pakepiname keptuvėje su aliejumi, kol suminkštėja, tada pilame padažą ir pagardiname prieskoniais. Puikiai tinka prie žuvies.
6.
Žuvį tiekiame su paruoštomis daržovėmis.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital