Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
260 gramų | lašišos filė (dviejų gabalėlių po 130 gramus) | |
200 gramų | laukinių ryžių (jau išvirtų arba kitų mėgstamų) | |
8 vienetai | briuselio kopūstų (virtų, didesnių arba 10 mažesnių) | |
8 vienetai | vyšninių pomidorų (didesnių arba 10 mažesnių) | |
60 gramų | šaldytų špinatų | |
1 šlakelis | citrinų sulčių | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Padažui: | ||
160 mililitrų | grietinėlės, liesos (12 % riebumo, apytikriai) | |
1 šaukštelis | garstyčių (neaštrių, apytikriai) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
1 šaukštas | sviesto (kupino) | |
0.5 vieneto | svogūnų (nedidelio) | |
1 pundelis | krapų (smulkintų) |