Greiti obuolių pyragėliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greiti obuolių pyragėliai
Greiti obuolių pyragėliai
Greiti obuolių pyragėliai
Autorius apie receptą: Su rudeniu į namus grįžta ir obuoliai. Tada namai pakvimpa nuo kepamų obuolių kvapo. Dalinuosi labai greitu ir skaniu receptu, kuriuo ne gėda ir svečius vaišinti. Su rudeniu į namus grįžta ir obuoliai. Tada namai pakvimpa nuo kepamų obuolių kvapo. Dalinuosi labai greitu ir skaniu receptu, kuriuo ne gėda ir svečius vaišinti. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai obuolių
500 gramų sluoksniuotos tešlos
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai medaus
2 šaukštai razinų
pagal poreikį citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Obuolius perpjaukite per pusę ir išpjaukite sėklalizdžius ir dar šiek tiek pačio obuolio. Viršuje išpjaukite griovelius ir pašlakstykite citrinos sultimis.
2.
Razinas sumaišykite su medumi.
3.
Iš tešlos išpjaukite obuolio formas, tik jos turi būti didesnės nei patys obuoliai.
4.
Kiaušinį išplakite ir patepkite plakiniu tešlą.
5.
Į obuolio vidų dėkite razinas ir medų ir dėkite ant tešlos pagrindo ir dar šiek tiek paspauskite.
6.
Kepkite 180 C laipsnių orkaitėje ir kepkite 15-20 min.
Odeta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital