Obuolių pyragas su maskarpone

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Obuolių pyragas su maskarpone
Obuolių pyragas su maskarpone
Obuolių pyragas su maskarpone
Obuolių pyragas su maskarpone
Obuolių pyragas su maskarpone
Autorius apie receptą: Ruduo ir obuolių pyragas neatsiejama. Todėl dalinuosi su Jumis dar vienu išbandytu obuolių pyrago receptu. Receptą radau ... Ruduo ir obuolių pyragas neatsiejama. Todėl dalinuosi su Jumis dar vienu išbandytu obuolių pyrago receptu. Receptą radau Sauletavirtuve.lt svetainėje . (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
375 gramai obuolių
250 gramų maskarponės sūrio
240 gramų kvietinių miltų
250 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
110 gramų aliejaus
2 šaukštai malto cinamono
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1/4 šaukštelio druskos
Viršui:
2 šaukšteliai malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Išplakame 200 g cukraus, aliejų, vanilinį cukrų ir maskarponę iki vientisos konsistencijos masės. Įmušame po vieną kiaušinį, kaskart gerai išmaišant.
2.
Kitame dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius ir druską. Miltų mišinį suberiame į kiaušinių ir maskarponės tešlą. Gerai išmaišome.
3.
Obuolius nulupame, supjaustome kubeliais, sumaišome su dviem valgomais šaukštais cinamono ir suberiame į paruoštą pyrago tešlą.
4.
Viršui pabarstyti sumaišome likusį cukrų ir 2 šaukštelius cinamono.
5.
Supilkite tešlą į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą. Paviršių išlyginkite ir apibarstykite cukraus ir cinamono mišiniu.
6.
Kepkite pyragą iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą ir 15 minučių, patikrindami mediniu pagaliuku. Jei pyragas jau iškepęs, pagaliukas liks švarus. Jei pyragas dar nebus iškepęs, o viršus pradės pernelyg ruduoti, uždengiame jį folija ir pabaigiame kepti.
Patarimai:
Kepimo forma 22 – 24 cm skersmens.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital