Obuolių pyragas su jogurtu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Obuolių pyragas su jogurtu
Obuolių pyragas su jogurtu
Obuolių pyragas su jogurtu
Autorius apie receptą: Jeigu rinktume dažniausiai kepamą pyragą beveik 100 procentų esu tikra, kad be konkurencijos laimėtų obuolių pyragas. Na prisipažinkite, bent jau rudenį tai tikrai kepate Jeigu rinktume dažniausiai kepamą pyragą beveik 100 procentų esu tikra, kad be konkurencijos laimėtų obuolių pyragas. Na prisipažinkite, bent jau rudenį tai tikrai kepate pyragą su obuoliais. Ir kiekviena šeimininkė turi savo skaniausią receptą. Man patinka išbandyti vis dar kažką naujo. Taigi atskrieju su dar vienu obuolių pyrago receptu. Kaičiame arbatą ir pjauname gabalėlį pyrago. Užtruksite gaminant apie 20 min + 40 – 50 min, kol pyragas keps. Receptą radau "Lithuanian in the USA" tinklaraštyje . (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai obuolių
250 gramų kvietinių miltų
4 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
120 mililitrų jogurto (obuolių ir cinamono skonio)
50 mililitrų aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį sviesto (formai patepti)
pagal poreikį kvietinių miltų (formai pabarstyti)
Pabarstymui:
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išsukame su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi, kol masė pabals ir patrigubės.
2.
Į kiaušinių plakinį supilame aliejų, jogurtą. Išmaišome. Įsijojame miltus ir kepimo miltelius.
3.
Obuolius nulupame, išpjauname sėklalizdžius ir supjaustome nedideliais gabalėliais. Įmaišome į tešlą.
4.
Kepimo formą ištepame sviestu, pabarstome miltais. Supilame tešlą.
5.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 – 50 min.
6.
Jeigu norisi, iškepusį pyragą pabarstome cukraus pudra.
Patarimai:
Kepimo forma 22 cm skersmens.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital