Obuolių pyragas be tešlos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Obuolių pyragas be tešlos
Obuolių pyragas be tešlos
Obuolių pyragas be tešlos
Obuolių pyragas be tešlos
Obuolių pyragas be tešlos
Autorius apie receptą: Tikiu, kad dauguma jau esate kepę šį pyragą. Esu tikrai kepusi ir aš. Bet noriu dar kartelį jį Jums priminti. Man šis pyragas tobulas dar šiltas su ledais. Receptą radau Tikiu, kad dauguma jau esate kepę šį pyragą. Esu tikrai kepusi ir aš. Bet noriu dar kartelį jį Jums priminti. Man šis pyragas tobulas dar šiltas su ledais. Receptą radau Jurgittos receptai tinklaraštyje. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai obuolių
200 mililitrų kvietinių miltų
200 mililitrų manų kruopų
130 mililitrų cukraus
100 gramų sviesto
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis malto cinamono
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Dubenyje sumaišome miltus, manus, cukrų, kepimo miltelius, druską.
2.
Obuolius nulupame ir sutarkuojame burokine trintuve. Sumaišome su cinamonu.
3.
Kepimo formos dugną išklojame kepimo popieriumi. Beriame 1/3 sauso mišinio, dedame sluoksnį obuolių, vėl pabarstome sauso mišinio, vėl klojame obuolius ir užberiame likusiu sausu mišiniu. Ant viršaus užtarkuojame šaltą sviestą.
4.
Kepame 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min, kol viršus gražiai paruduos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital