Autorius apie receptą:
Vienas iš geriausių keksų, kuriuos kepu, primena rudenį, jo spalvas ir kvapus.
Vienas iš geriausių keksų, kuriuos kepu, primena rudenį, jo spalvas ir kvapus.
Erika
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai
obuolių
220 gramų
kvietinių miltų
3 vienetai
kiaušinių
100 gramų
cukraus
50 gramų
riešutų
1 šaukštelis
vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio
kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Nulupame obuolius ir juos supjaustome nedideliais gabalėliais.
2.
Išplakame kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų, kol cukrus ištirps.
3.
Į išplaktus kiaušinius beriame miltus, kepimo miltelius. Išmaišome.
4.
Susmulkiname riešutus.
5.
Į kepimo popieriumi išklotą pailgą kekso formą sluoksniuojame tešlą ir obuolius, ant viršaus užbarstome riešutus.
6.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minučių (priklausomai nuo kekso formos dydžio).