Obelėlė

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Obelėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g obuolių
1 stiklinė cukraus
1 citrina
1 apelsinas
30 g riešutų branduolių
2 šaukšteliai uogienės tirštiklio
Šokoladas (glajui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuluptus obuolius smulkiai supjaustyti, užpilti keliais šaukštais vandens, citrinų ir apelsinų sultimis, suberti cukrų, tarkuotas citrinos ir apelsino žieveles ir maišant virti, kol sutirštės (apie 30 min.). baigiant įdėti uogienių tirštiklio ir pavirti 5 min. Išvirusią masę sumaišyti su kapotais riešutais ir užtepti ant vaflio 1,5 cm storumo sluoksniu.
Glajui: šokoladą ištirpinti karšto vandens vonelėje. Kai obuolių masė sustings, aptepti glajumi ir supjaustyti kvadratėliais. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
tėvelių dienai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital