Nuostabus citrininis cukinijų pyragas su aguonomis - tobulai drėgnas ir fantastiškai skanus

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Citrininis cukinijų pyragas su aguonomis
Citrininis cukinijų pyragas su aguonomis
Citrininis cukinijų pyragas su aguonomis
Citrininis cukinijų pyragas su aguonomis
Citrininis cukinijų pyragas su aguonomis
Citrininis cukinijų pyragas su aguonomis
Autorius apie receptą: Fantastiškas drėgnas citrininis pyragas su aguonomis. Naudojau geltonąją cukiniją, su tamsiai žalia pyragas bus kiek žalsvesnis. Fantastiškas drėgnas citrininis pyragas su aguonomis. Naudojau geltonąją cukiniją, su tamsiai žalia pyragas bus kiek žalsvesnis. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
350 gramų cukinijų (tarkuotos, nusunktos)
300 gramų miltų
250 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
100 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
50 gramų sviesto
2 šaukštai citrinų sulčių
2 šaukštai aguonų
2 šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuotos)
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
0.5 šaukštelio sodos
1 žiupsnelis druskos
Glajui:
200 gramų cukraus pudros
šiek tiek citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Cukiniją sutarkuoti morkų tarka, lengvai nuspausti susidariusį skystį.
2.
Kiaušinius, cukrų, tirpdytą sviestą, aliejų išmaišyti kartu iki vientisumo. Sodą sumaišyti su spaustomis citrinos sultimis ir įmaišyti į kiaušinių plakinį.
3.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įmaišyti į tešlą, berti cukinijas, druską, vanilė, aguonas ir citrinos žievelę. Permaišius iki vientisumo suversti į kekso formą. Kepti 170 C apie 1val. Patikrinti mediniu iešmeliu. Atvėsinti.
4.
Glazūrai išmaišyti cukraus pudrą su citrinų sultimis, citrinos sulčių pilti tiek, kad glazūra būtų tinkamos konsistencijos ir aplieti kepinį...
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Agne
2018-10-30 21:59
Labai skanus pyragas. Tai tikrai ne paskutinis kartas kai ji kepiau☺️ ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis