Nekeptas veganiškas tortas

AUTORIUS:
Justina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Nekeptas veganiškas tortas
Autorius apie receptą: Šis tortas pagaminamas be didelių pastangų bei yra tikrai naudingas ir maistingas. Šis tortas pagaminamas be didelių pastangų bei yra tikrai naudingas ir maistingas. Justina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų anakardžių riešutų
100 gramų datulių
100 gramų migdolų
200 gramų kokosų sviestas (apytikriai)
2 vienetai citrinų
5 vienetai vyšnių (be kauliukų, tinka ir kitos raudonos spalvos uogos)
5 vienetai braškių (tinka ir kitos raudonos spalvos uogos)
50 gramų špinatų
0.5 vieneto avokadų (minkštimo)
4 šaukštai medaus (dirbtinio ar natūralaus ne veganiškai versijai)
2 šaukšteliai vanilės
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Datules, migdolus bei anakardžio riešutus išmirkyti, bent 4 valandas, geriausia per naktį.
2.
Iš datulių išimti kauliukus.
3.
Pagrindui datules, migdolus sutrinti elektriniu trintuvu.
4.
Susmulkintus migdolus, datules sumaišyti su 3-4 šaukštais kokosų sviesto ir 2 šaukštais medaus. Įberti žiupsnelį druskos.
5.
Viską suversti į formą, tolygiai paskirstyti ir gerai paspausti. Dėti į šaldytuvą valandai, kol sukietės.
6.
Įdarui išmirkytus anakardžio riešutus sutrinti elektriniu trintuvu.
7.
Į smulkintus riešutus įspausti citrinų sultis, įdėti 4-5 šauktus kokosų sviesto, 2-3 šaukštus medaus (siūlau vis pridėti, paragaujant, ar užtenka saldumo), įberti žiupsnelį durkos, vanilę. Viską gerai sumaišyti elektriniu trintuvu ir padalinti į dvi dalis.
8.
Raudonas įdaras: į vieną dalį atidėto įdarą įdėti braškes, vyšnias ar kitas norimas uogas, kurios nudažytų masę raudonai. Sutrinti elektriniu trintuvu.
9.
Raudoną masę supilti ant pagrindo, išlyginti ir dėti į šaldytuvą bent 30 min, kad sustingtų.
10.
Žalias įdaras: į kitą atidėto įdaro dalį įdėti špinatus, avokado minkštimą, kad nudažytų masę žaliai. Sutrinti elektriniu trintuvu.
11.
Žalią masę supilti ant raudono sluoksnio, išlyginti ir dėti į šaldytuvą 1 valandai, kad sustingtų.
Patarimai:
Jei norite, kad įdaras geriau sustingtų, galite naudoti agar agaro miltelius.
AUTORIUS: Justina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Edita
2021-02-26 15:54
Medus ne veganams ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital