Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Pagrindui: | ||
200 gramų | datulių (naudojome minkštas, jei kietesnės, pamirkykite vandenyje) | |
150 gramų | migdolų | |
100 gramų | avižinių dribsnių | |
50 gramų | kokoso drožlių | |
3 šaukštai | kakavos | |
2 šaukštai | augalinės alternatyvos jogurtui (naudojome „Alpro“ su kokosais, bet tinka ir kitokių skonių) | |
1 šaukštelis | vanilės ekstrakto | |
1 šaukštas | tirpios kavos (ištirpintos 2 v.š. karšto vandens) | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Kremui: | ||
150 gramų | anakardžių riešutų (išmirkytų per naktį šaltame vandenyje arba 30 min. karštame, ką tik užvirusiame) | |
50 mililitrų | augalinio migdolinio gėrimo (naudojome „Alpro“) | |
50 gramų | kokosų aliejaus | |
2 šaukštai | klevų sirupo (ar kito saldiklio) | |
1 šaukštas | citrinų sulčių | |
1 šaukštelis | vanilės ekstrakto | |
Papuošimui: | ||
20 gramų | juodojo šokolado |