Nekeptas varškės tortas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Nekeptas varškės tortas
Nekeptas varškės tortas
Nekeptas varškės tortas
Nekeptas varškės tortas
Autorius apie receptą: Ne itin saldus, gaivus, lengvai pagaminamas tortukas. Labai skanus pavyko. Kas mėgsta saldžiau, gali papildomai įdėti saldiklio. Na saldumą reguliuokites pagal save, nors aš Ne itin saldus, gaivus, lengvai pagaminamas tortukas. Labai skanus pavyko. Kas mėgsta saldžiau, gali papildomai įdėti saldiklio. Na saldumą reguliuokites pagal save, nors aš nieko papildomai nedėjau, man saldumo pilnai užteko iš grietinėlės skonio želė. Už receptą didelis ačiū Yes it's keto. Naudojau 16 cm skersmens apvalią atsegamą torto formą. (...daugiau) Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 mililitrų kokosų pieno
360 gramų varškės
300 mililitrų vandens (karšto, apytikriai)
77 gramai skaidrios želė
70 gramų kokoso drožlių
70 gramų želės (grietinėlės skonio)
1 sauja šaldytų vyšnių (arba kitų mėgstamų uogų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Iš anksto pasiruoškite skaidrią želę. Į dubenį berkite želė miltelius, pilkite apie 300 ml karšto vandens (vandens reikėtų naudoti perpus mažiau, nei nurodyta ant pakuotės). Išmaišykite ir palikite iki kol sustings. Kai sustings, supjaustykite nedideliais gabaliukais.
2.
Į nedidelį puodą supilkite 300 ml kokosų pieno ir pastatykite ant viryklės kaisti. Neužvirkite! Suberkite grietinėlės skonio želės miltelius ir maišydami ištirpinkite. Šiek tiek atidėkite iki kol pravės.
3.
Į dubenį dėkite varškę, supilkite likusį (100 ml) kokosų pieną ir sumaišykite su elektriniu plaktuvu. Į masę suberkite kokoso drožles, išmaišykite. Tuomet supilkite kokosų piene tirpintą grietinėlės želę ir viską gerai išmaišykite.
4.
Į atsegamos torto formos (naudojau 16 cm skersmens) apačią įklokite kepimo popierių ir sudėkite masę. Ant viršaus išdėliokite uogas, želė gabaliukus ir statykite tortą į šaldytuvą stingti mažiausiai 5 valandoms, o geriausiai per naktį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital